Schimmelnagel Laser – Praktijk voor Podotherapie Bert Horlings – ARNHEM

Praktijk voor Podotherapie Bert Horlings

Header afbeelding

Adresgegevens

Kortlandplaats 4
6843 HA ARNHEM
Tel: 026-3830074
E: info@podotherapiearnhem.nl

 

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken of via de online agenda.

Schimmelnagel Laser

Graag wil ik  de volgende innovatie bij u onder de aandacht brengen:

Een oplossing voor het alom vertegenwoordigde schimmelnagel probleem:

Schimmelnagels en de reguliere behandeling: Schimmelnagels zijn een immer terugkerend hardnekkig probleem voor veel Nederlanders. Crèmes, pillen, voorgeschreven medicatie en poeders worden dagelijks gebruikt om te trachten de schimmel te bestrijden. Met wisselend succes zoals u weet. Een behandeling kost tijd en de patiënt moet welhaast over engelengeduld beschikken om zich aan bepaalde behandelvoorschriften te kunnen houden en de medicatie is, gezien de bijwerkingen, niet altijd goed voor het lichaam.

De FOX laserbehandeling: Sinds kort zijn wij de gelukkige eigenaar van de kleine en uitermate handzame FOX 1064nm laser. Een kleine, krachtige en zeer veilige laser die specifiek geconfigureerd is om schimmelnagels effectief te kunnen bestrijden. inmiddels zijn in Nederland al een groot aantal schimmelnagel patiënten met de FOX behandeld en de resultaten zijn verbluffend te noemen.

Effectief tot onder de nagel: De schimmel wordt aangepakt met warmte die de laser genereert. Daar kan de schimmelkolonie die direct onder de nagel huist niet tegen en gaat dood. Per nagel volstaan 45 seconden tot 1 minuut aan behandeling en de warmte wordt door de meeste patiënten goed verdragen. Meestal volstaan twee laserbehandelingen en kan men 8 weken na de eerste behandeling al een heldere en gezonde uitgroei zien.

Een verwijzing van uw huisarts is niet noodzakelijk.

Publicatiedatum: 09-01-2021


Terug naar overzicht